Laatste dagen in Kroatie - Reisverslag uit Umag, Kroatië van Familie Hoonaard - WaarBenJij.nu Laatste dagen in Kroatie - Reisverslag uit Umag, Kroatië van Familie Hoonaard - WaarBenJij.nu

Laatste dagen in Kroatie

Door: Eef

Blijf op de hoogte en volg Familie

25 Juli 2013 | Kroatië, Umag

Maandag
Vandaag een bootje gehuurd en dat was relaxed; wat varen, zwemmen, zonnen en snorkelen. De zon brandt flink al heb je dat al varend niet zo in de gaten. Rond 6 uur s avonds het zwembad opgezocht en nog lekker wat zwemmen en zonnen, het is nog warm.
Dus we eten hier wat later. Dan zoeken we nog even het barretje op voor onze dagelijke expresso en latte machiatto. Ik was al zo lang koffieloos met zo nu en dan een keer een bakkie koffie als uitzondering dus dat wordt thuis eerst weer afkicken van de caffeine. Als het donker wordt gaan we nog even aan het strand zitten, jus d orange voor Syl mee en voor Ed en mij een roseetje. De dag zit er op, nu nog een keer bonanza doen bij de tent en dan duiken we erin. Morgen naar Rovinji, ons laatste uitstapje hier. Ik vind het heerlijk maar begin ook naar de kinderen thuis te verlangen! Al zie ik er tegen op om met die hitte de boel op te ruimen en in te pakken. Nog even uitstel, morgen nog een leuke dag met zn drietjes voor de boeg. Oant moarn allejer.

Dinsdag
Vanmorgen zijn we naar Rovinji geweest, een mooi stadje met nauwe straatjes met winkeltjes. En een haventje waar we natuurlijk weer neer zijn gestreken voor ijs en koffie. De mannen hebben tussen de middag een broodje kebab gegeten. Het is vandaag wel een erg warme dag om erop uit te gaan. Op de terugweg zijn we naar het Limski fjord gereden, prachtig gezicht om het fjord te zien liggen tussen het groen van de bergen. Dan weer naar de camping, nog even zwemmen en afkoelen. Onze laatste vakantiedag in Umag. Vanavond nog lekker uit eten geweest op de camping. Toen het schemerig werd zijn we begonnen met wat spulletjes schoonmaken en inpakken. Morgen zetten we de wekker om 6 uur zodat het nog niet te warm is om de tent in te pakken. Hopelijk rijden we dan om een uur of 8 weg. Nu nog eventjes buiten zitten, nagenieten, lol hebben om onze zweedse buurtjes die zoals gewoonlijk, hoe verder de avond vordert, steeds gekker gaan doen. De volumeknop gaat omhoog, de golden oldies schetteren uit de speakers en het verliefde grijze oude stelletje danst nog een rondje voor de camper. Heerlijk toch! We hebben ook hier een mooie week gehad, zo nu en dan was het me wat te warm maar dan maar de verkoeling van het water zoeken. We hebben het erg leuk gehad met zn drietjes. Morgen weer naar huis, weer naar Mischa en Davey. Ook weer fijn. Tot de volgende vakantie op waarbenjij!

• 27 Juli 2013 - 00:51

Mam:

Mooi dat we zo mee mochten genieten van jullie vakantie.nu zijn jullie inmiddels weer veilig thuis waar we ook blij mee zijn.tot snel <3