2 augustus
Door: E. vd Hoonaard
Blijf op de hoogte en volg Familie
02 Augustus 2010 | Spanje, Madrid
2 augustus, gisteren lekker een middag aan het zwembad vertoefd,en na het eten stappen we nog even in de auto en belanden in l’Escala,ontzettend gezellig,alles is nog open,stadje aan de zee,om half 11 allemaal moe terug en willen graag slapen….maar we hebben nieuwe buren,gezellige franse jongens en die bouwen snachts nog een feestje,autodeuren open,autoradio aan en swingen maar. Maandagmorgen vroeg uit de veren want we gaan naar de markt hier in het dorp met Mischa en Syl. Femke en Davey slapen uit,we zijn er tussen de middag weer,een erg leuke gezellige markt,natuurlijk wat leuke dingen gekocht. Vanmiddag midgetgolfen omdat het toch wat bewolkt was,Ed vet fanatiek en natuurlijk dik gewonnen. Toen we terug liepen naar de caravan een enorme hoosbui,later bleek dat we de dakluiken los hadden dus water,water,water in de caravan,joepie,wat een werk om alles droog te krijgen. daarna alle natte was gewassen en gedroogd. we waren net met Syl op het strand(savonds) maar het begint hier flink te onweren,het hing de hele dag al in de lucht maar het gaat hier flink te keer. onder de bankjes en in de kasten vast wat opgeruimd,morgen onder de luifel vast wat inpakken,eigelijk is morgen de laatste campingdag…want woensdag is echt zorgen dat we alles opgeruimd hebben!!!!zodat we donderdag vroeg kunnen vertekken. hopelijk is het morgen mooi weer zodat we in de baai bij Beguir kunnen gaan snorkelen,dat willen de mannen echt nog doen. nog even vast voor morgen een heeeele dikke kus voor Lysanne die dan jarig is,we komen het snel in het eggie vieren!!!!mis jullie luitjes!!!Tot nu toe is Spanje heel goed bevallen,er valt hier veel te zien en te doen,mooie historische stadjes,zee en bergen, en de camping is zo luxe dat een dagje camping ook oke is. we willen later nog wel eens weer deze kant op.Frankrijk,Italie,Oostenrijk en Zwitserland zijn altijd favoriet geweest maar dit was ook de moeite waard. El delfin verde is een camping waar 80 % Nederlanders zijn,tis een grote camping maar in veel straatjes is het ons kent ons omdat men allemaal jaar in jaar uit deze camping bezoekt,op zich is dat niks voor ons,maar ik stoor me er niet aan. heel veel mensen stallen hun caravan iets verderop in de stalling,en de meerderheid van de mensen is toch ,zonder het lelijk te zeggen,iets anders dan wij…..westerlingen,erg bruin,veel goud,enorme tatoos,grote mond,veel geschreeuw,elke avond elkaar opzoeken en ook dat kenmerkt deze camping,voor ons vaak hilarisch maar dat hoeft voor mij geen 13 jaar achter elkaar…ja hoor,dat is hier heel normaal!!!!maar Spanje is voor ons nog niet klaar,we komen vast eens terug!!!!Ga nu ff afsluiten want het dondert als een malle,knijp hem toch een beetje,het onweert echt vet erg en de stroom viel al uit…..welterusten allemaal,ik neem een sangriaatje,laterrrr.