9 mei - Reisverslag uit Valras-Plage, Frankrijk van Familie Hoonaard - WaarBenJij.nu 9 mei - Reisverslag uit Valras-Plage, Frankrijk van Familie Hoonaard - WaarBenJij.nu

9 mei

Door: E. vd Hoonaard

Blijf op de hoogte en volg Familie

09 Mei 2010 | Frankrijk, Valras-Plage

`Vandaag 6 mei naar Perpignan en Narbonne geweest .savonds weer helemaal in de ban van boonanza,met dank aan de familie Lap kan ik geen boon meer zien. Vrijdag precies een week weg en wat een heerlijk weer vandaag. In het zonnetje ontbeten en eindelijk kunnen de korte broeken van stal. Vanmiddag vanaf de camping naar het strand gegaan,lekker zonnen,dollen met de bal, en eindelijk een kleurtje opgedaan,heerlijk gewoon!savonds buiten koken op de skottel,buiten eten,nu weet je weer waarom je 1400 km zuidwaarts bent gekacheld. Syl savonds op de camping voetballen met andere Nederlandse kinderen…..en die staan hier veel! En Mischa en Davey gaan een potje tennissen,savonds is het nog steeds aangenaam buiten,vandaag was echt genieten.
Zaterdag 8 mei, in het zonnetje ontbeten,wat relaxen en lezen in de zon. Vanmiddag naar Cap d’Agde ,wat slenteren aan de boulevard,het haventje en de winkeltjes. Terug op de camping de bbq aan,echt zomerweer vandaag. Syl heeft een wave-board gescoord,het lijkt moeilijker dan het is,dus dat word flink oefenen….hoe doen al die snotneuzen dat toch…ik,Eef, ga het aankomende week onder de knie krijgen. Ed,Mischa,Davey en Femke gaan vanavond tennissen. en ja hoor,dan is het weer boonanzatijd,tot we er bij neer vallen!
Zondag Moederdag, Syl heeft een schoolbord voor de liefste mama gemaakt,van de grote kids een horloge,lekker badspullen, en verwenpakketje gekregen!had het totaal niet verwacht om op vakantie moederdag te vieren maar mijn mannen verbazen me weer eens. eerst ontbijten,opruimen en dan naar Sete, tis bewolkt,maar droog,echt mooie plaats omgeven door de zee,mooie vergezichten,mooie fotoos gemaakt, gezegd dat als we in juli in Vias zitten,we nog eens naar Sete gaan…met zon, terugweg over Marseillan-plage,daar een crepie scoren en weer terug naar de camping. De buurtjes hier op de camping ruimen op en rijden 400 km verder naar Frejus,daar schijnt het echt veel warmer te zijn…hier vergaderen we daar nog even over tijdens de warme hap…word vervolgd…au revoir!

• 10 Mei 2010 - 16:40

Yvonne Lap:

leuk zo'n verslag zijn we weer helemaal bij
    eindelijk maar toch mooi weer heerlijk is dat nou geniet ervan
    veel plezier met elkaar